Бездротова передача відео на великі відстані

Відео приймач IVB7 - це єдине обладнання, призначене виключно для віддаленого прийому відео. Він оснащений вбудованим швидкісним тестуванням та миттєвим моніторингом. Ви можете правильно відслідковувати, чи відтворюється відео на віддаленому приймачі, чи ви не можете керувати дистанційним приймачем безпосередньо через живий відеосервер IVB7 Livebox.

Віддалений приймач сумісний з будь-яким сервером потокового сервера, однак функція дистанційного моніторингу доступна виключно через Live stream-трансляційний сервер Livebox.

Передавач і приймач IVB7 для інтернет-відео є одним із свого роду пристрою для дуету, який дозволяє транслювати високоякісні відео-канали через Інтернет та отримувати їх за допомогою віддаленого відеоприймача IVB7 в будь-якому місці.

Передавач інтернет-відео IVB7 - надійний відеокодер, який може передавати відео через Інтернет на великі відстані.

Чому ви повинні використовувати передавач інтернет-відео IVB7 за допомогою інших бездротових передавальних та прийомних пристроїв?

Тільки передавач і приймач інтернет-відео IVB7 дозволяють отримувати відео за дуже великі відстані через інтернет за дуже низькою ціною. Спробуйте передавати відео через Wi-Fi або інші бездротові засоби, і ваші витрати будуть надзвичайно високими з цими обладнаннями. Однак з відео приймачем IVB7 ви можете підключити його до будь-якого живого каналу передачі відеофайлів rtmp або стандартного протоколу.

Використовуючи комбінацію відеопередавача IVB7, live video server на основі протоколу Livebox і приймача IVB7, ви можете одночасно отримувати відео в будь-якому місці.

Дайте нам дзвінок за номером +919789978981, щоб дізнатись про використання відео приймача IVB7 для вашого бізнесу або телеканалу, щоб надійно отримувати відео в будь-якому безпілотному віддаленому пункті.

Comments

Popular posts from this blog

IVB7 లైవ్ వీడియో స్ట్రీమింగ్ ఎన్కోడర్

Biznesingizni MSO sifatida qanday qilib yaxshilash kerak?

IVB7 Hội nhập thiết bị y tế và kỹ thuật cho bác sĩ